AutoShkolla RKS 1.10 APK

AutoShkolla RKS 1.10 APK

Description of AutoShkolla RKS This is Sports game And Best Rating 9.5 this is best Modded game in this mod Unlimited Money, Coins, and gems for android. On our site you can easily download All Apps file Download without registration With good speed!

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjen e Patent Shoferit.

Përmes 55 testeve me pyetje të ndryshme si situatat në komunikacion, rregulat e komunikacionit dhe sigurisë, shenjat e komunikacionit, semaforit dhe personave të autorizuar do të keni shumë të lehtë përgaditjen e Testit Final.

Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Nocionet, Shenjat e komunikacionit (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal), Shenjat e personave të autorizuar, Rregullave të përgjithshme etj.

Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste.

Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:

• 55 Teste me pyetje dhe figura
• Nocionet
• Sinjalizimi vertikal
• Sinjalizimi horizontal
• Shenjat e personave të autorizuar
• Shenjat e tabelës së instrumenteve
• Rregullat e përgjithshme të komunikacionit
• Gjetjen e Autoshkollës së afertë për ju
Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në info@autoshkolla-ks.com

App Information of AutoShkolla RKS

App Name AutoShkolla RKS
Package Name co.tenton.admin.autoshkolla
Version 1.10
Rating ( 171 )
Size 10.6 MB
Requirement Android 4.0.3+
Updated 2018-11-02
Installs 10,000+
Category Apps, Education
Developer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *